Благодаря!Всичко добро :)
Многог благодаря за бързият отговор!А тази помощ не се ли изплаща наведнъж или е разсрочена?
Здравейте,искам да попитам изплаща ли някаква сума държавата за раждане на дете по време,когата майката е студентка по магистърска програма дистанционна форма на обучение или само ако е редовна формата и каква е сумата?Благодаря предварително,лек и успешен ден :)
Много ви благодаря за бързият и искрен отговор!Само ако може и да ми кажете в такъв случай какво е обещетението,което ще получавам при майчинство-310 лв. (МРЗ) или 100 лв. (социална помощ),защото ми казаха че понеже се осигурявам на 4 часа ще взимам 100 лв.
на трудов договор съм.
Здравейте,искам да помоля за консултация,защото съм много объркана...Ето го и моят случай-от февруари 2011 работя като маникюристка и се налага сама да си внасям осигуровките.За да ми е по възможностите до сега се осигурявам на 4 часа и внасям по 75 лв. на месец.На 31 години съм и много бих искала вече да си имам детенце,но не знам на какво обещетение по време на майчинство имам право.И ако в следващата година примерно си внасям осигуровки на 1000 лв. какъв размер ще са ми на месец,при положение че аз поемам и тези които работодателя трябва да плаща.И ако родя живот и здраве след тази 1 година какво майчинство ще получавам? Много благодаря предварително!!!
Здравейте,искам да помоля за консултация,защото съм много объркана...Ето го и моят случай-от февруари 2011 работя като маникюристка и се налага сама да си внасям осигуровките.За да ми е по възможностите до сега се осигурявам на 4 часа и внасям по 75 лв. на месец.На 31 години съм и много бих искала вече да си имам детенце,но не знам на какво обещетение по време на майчинство имам право.И ако в следващата година примерно си внасям осигуровки на 1000 лв. какъв размер ще са ми на месец,при положение че аз поемам и тези които работодателя трябва да плащам аз.И ако родя живот и здраве след тази 1 година какво майчинство ще получавам? Много благодаря предварително!!!